Cursusmateriaal

 

De leermethode Papiamento “Un pa un” (Papiamento voor beginners) is geschreven en uitgegeven door Mario Dijkhoff, linguïst/taalwetenschapper en expert op het gebied van Papiamento op Aruba. Naar aanleiding van zijn ruime ervaring als docent, heeft hij deze leermethode specifiek voor Nederlandstaligen ontworpen.

Het doel van deze methode is om de cursisten een stevige basis mee te geven. De oefeningen in het boek zijn ontworpen om het gesproken papiaments te leren begrijpen en te leren spreken. Er wordt gewerkt met korte teksten en veel gespreksoefeningen.

 

 

Basiscursus Papiaments Dosplak 'i boka.  

 

 

 

 

Aanvullend lesmateriaal door SDPC: cursus op maat

Naast de standaard leermethodes kan er aanvullend materiaal ontwikkeld worden naar de wensen en behoeften van de cursist. Denk hierbij aan verschillende beroepen en situaties; Bijvoorbeeld studenten die stage lopen, artsen, leraren, ambtenaren, politici. Enkele voorbeelden van situaties zijn; Je zelf voorstellen, op het werk, zakelijk gesprek, in het restaurant, etc. Allerlei situaties die in de praktijk voorkomen, maar die niet in de standaard lesboeken worden behandeld.

Papiamento un pa un

Papiamento voor beginners.

Eenvoudige grammatica en veel conversatie-oefeningen!

Lees meer over de boeken bij cursusmateriaal
 

Fotoboek

, ,

 

Papiaments leren middels privélessen op afstand via Skype!

Lees er meer over bij cursusinformatie